Continua curatenia in administratie: Premierul Dacian Ciolos a demis prefectii din Brasov si Sibiu

Joi, 10 Martie 2016, ora 21:52
805 citiri
Continua curatenia in administratie: Premierul Dacian Ciolos a demis prefectii din Brasov si Sibiu
Foto: Arhiva / Guvern

Premierul Dacian Ciolos a decis, joi, demiterea prefectilor din judetele Brasov si Sibiu, numirea unor inlocuitori temporari si, totodata, numirea a doi subprefecti in Bucuresti si Dambovita, de aseamenea cu caracter temporar.

La Brasov a fost numit ca prefect interimar Ciprian Bancila, iar la Sibiu, Vasile-Cristian Roman, informeaza News.ro.

"Astazi au fost doua noi numiri de prefecti si doua incetari de exercitare a mandatului de prefect, una este in judetul Brasov si una in judetul Sibiu. Noile numiri sunt urmatoarele: se numeste cu caracter temporar prin detasare, in conditiile legii, in functia publica de prefect a judetului Brasov domnul Bancila Ciprian Marius si tot cu caracter temporar prin detasare, se numeste ca prefect al judetului Sibiu domnul Roman Vasile Cristian", a declarat Dan Suciu, purtator de cuvant al Guvernului.

Totodata, au fost facute si doua numiri de subprefecti tot cu caracter temporar prin detasare pentru judetul Dambovita si Bucuresti.

"Pentru ...citeste mai departe despre "Continua curatenia in administratie: Premierul Dacian Ciolos a demis prefectii din Brasov si Sibiu" pe Ziare.com

#premier Ciolos demis prefecti , #Stiri Administratie