Coloane militare ale NATO vor ingreuna traficul pe mai multe drumuri, in minivacanta de 1 Iunie

Luni, 29 Mai 2017, ora 15:43
1860 citiri
Coloane militare ale NATO vor ingreuna traficul pe mai multe drumuri, in minivacanta de 1 Iunie
Foto: Facebook/MAPN

De joi pana duminica, pe mai multe rute din Romania se vor deplasa coloane militare, pentru un exercitiu NATO, traficul putand fi ingreunat, anunta IGPR.

Este vorba despre rutele Giurgiu - Bucuresti (E85) si Bucuresti - Pitesti (A1) - Ramnicu Valcea (E81) - Sibiu (Valea Oltului) - Cincu, se arata intr-un comunicat.

"In intervalul 1-4 iunie, pe rutele Giurgiu - Bucuresti (E85) si Bucuresti - Pitesti (A1) - Ramnicu Valcea (E81) - Sibiu (Valea Oltului) - Cincu se vor deplasa coloane militare, pentru un exercitiu NATO.

Politia Romana recomanda celor care se deplaseaza pe aceste rute sa circule cu atentie sporita si sa respecte indicatiile si semnalele politistilor.

In luna iunie a acestui an are loc exercitiul NATO Noble Jump 2017 (NOJP17), pe teritoriul Bulgariei, Greciei si Romaniei, iar destinatia finala a fortelor dislocate va fi Centrul National de Instruire Intrunita "Getica", din Cincu, se arata in comunicatul de presa al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) ", se mai specifica in comunicat.

Citeste mai departe despre "Coloane militare ale NATO vor ingreuna traficul pe mai multe drumuri, in minivacanta de 1 Iunie" pe Ziare.com.

#trafic ingreunat exercitii NATO iunie, #coloane oficiale NATO restrictii trafic, #exercitiu NATO Romania iunie , #Stiri Administratie