Ciolos prezinta rezultatele voluntarilor de la Guvern: Nicio grija, domnule Dragnea. "Postacii" lucreaza

Duminica, 27 Noiembrie 2016, ora 18:38
1100 citiri
Ciolos prezinta rezultatele voluntarilor de la Guvern: Nicio grija, domnule Dragnea. "Postacii" lucreaza
Foto: Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a prezentat, duminica, proiectele la care lucreaza tineri specialisti care au fost atrasi in programul de voluntariat al Guvernului, GovItHub, aceiasi pe care presedintele PSD, Liviu Dragnea, ii numea "postaci".

"In timp ce domnul Liviu Dragnea nu mai poate de soarta Cuminteniei Pamantului - nicio grija, domnule Dragnea, procesul de achizitie decurge firesc, conform legii, pentru ca acest guvern nu stie sa faca lucrurile altfel si nici nu vrea sa invete de la PSD - la Guvern, 'postacii' (citat Liviu Dragnea) lucreaza", scrie Dacian Ciolos pe pagina sa de Facebook.

Vezicum explica Ciolos situatia Cuminteniei pamantului si care este motivul pentru care Guvernul nu a dat bani, la rectificarea bugetara, pentru sculptura lui Brancusi.

Ciolos spune ca, pe scurt, zeci de specialisti IT, bursieri si voluntari muncesc de zor pentru a face mai accesibil hatisul birocratic din administratie, "pentru a elibera statul din captivitatea unor firme care au incheiat ...citeste mai departe despre "Ciolos prezinta rezultatele voluntarilor de la Guvern: Nicio grija, domnule Dragnea. "Postacii" lucreaza" pe Ziare.com

#Ciolos Dragnea Cumintenia Pamantului, #Ciolos Dragnea postaci Guvern, #Ciolos Dragnea GovITHub , #Stiri Administratie