Cercetarile in dosarul lui Toni Grebla, extinse de procurorii anticoruptie

Miercuri, 10 Iunie 2015, ora 13:26
856 citiri
Cercetarile in dosarul lui Toni Grebla, extinse de procurorii anticoruptie
Foto: B1TV

Procurorii DNA au extins cercetarile in dosarul in care este anchetat fostul judecator al CCR, Toni Grebla, in legatura cu presupuse fapte comise in campania electorala, legate de comunitatile de rromi din Gorj, dar si pentru infractiunea de trafic de influenta.

Toni Grebla a declarat, miercuri, la iesirea de la DNA, ca procurorii i-au comunicat extinderea cercetarilor in dosarul fermei de struti, dar si pentru faptul ca un apropiat al fostului judecator CCR ar fi organizat evenimente, in cadrul carora ar fi oferit mancare unor comunitati de rromi, in perioada campaniilor electorale din 2008 si 2012.

"Mi-a fost adus la cunostinta faptul ca s-a facut o extindere avand in vedere aceleasi aspecte, mai ales legate de campania electorala si acea gospodarie la care cresteam pasari si niste animale", a declarat Grebla.

Fostul judecator al CCR a explicat ca procurorii i-au imputat faptul ca in ce priveste infractiunea de trafic de influenta este vorba despre o suma de 100.000 de euro, ...citeste mai departe despre "Cercetarile in dosarul lui Toni Grebla, extinse de procurorii anticoruptie" pe Ziare.com

#extindere urmarire penala Toni Grebla, #acuzatii DNA Toni Grebla , #Stiri Administratie