Cazul Chiliman: DNA a mai retinut inca doua persoane, inclusiv Vlad Moisescu

Vineri, 19 Iunie 2015, ora 10:14
1079 citiri
Cazul Chiliman: DNA a mai retinut inca doua persoane, inclusiv Vlad Moisescu
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu si consilierul personal al primarului Andrei Chiliman Ioana Costescu au fost retinuti si ei pentru 24 de ore, de procurorii DNA.

Vlad Moisescu si Ioana Costescu sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat si trafic de influenta, in forma continuata.

Ziare.com anuntase inca de joi dimineata ca in dosar este implicat si Vlad Moisescu, fostul presedinte al PNL Sector 1 si trezorier al partidului.

Joi seara a fost retinut si Ion Brad, consilier local in cadrul Primariei Sectorului 1 Bucuresti, si el pentru aceleasi acuzatii de constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta, in forma continuata.

Toti trei vor fi prezentati in fata magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, potrivit unui comunicat al DNA.

Ei sunt inculpati in dosarul in care a fost retinut si primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman, pentru trafic de ...citeste mai departe despre "Cazul Chiliman: DNA a mai retinut inca doua persoane, inclusiv Vlad Moisescu" pe Ziare.com

#Vlad Mloisescu retinut coruptie Chiliman, #consilier Chiliman retinut coruptie, #mita primarie Chiliman , #Stiri Administratie