Cat de paguboasa este greva generale de la ROMATSA pentru turisti

Joi, 27 August 2015, ora 14:53
1145 citiri
Cat de paguboasa este greva generale de la ROMATSA pentru turisti
Foto: Arhiva Ziare.com

Anuntul grevei generale a controlorilor de trafic aerian de la ROMATSA determina pierderi pentru agentiile de turism, ca urmare a costurilor cu reprogramarea sau compensarea calatoriilor, iar clientii sunt reticenti sa rezerve noi calatorii in aceasta perioada, potrivit ANAT.

Reprezentantii ANAT spun ca greva anuntata de sindicatele ROMATSA pentru 1 septembrie provoaca pierderi agentiilor de turism, care vor fi nevoite sa gaseasca solutii pentru reprogramarea sau compensarea calatoriilor si vacantelor turistilor, clienti de business si leisure, programate pentru sfarsitul lunii august si inceputul lunii septembrie.

Negocieri esuate la Ministerul Transporturilor. Controlorii de trafic aerian, in greva generala

"Suntem intr-o situatie extrem de neplacuta fata de clientii nostri. Riscam, in momentul de fata, sa stricam planurile a mii de turisti, multi dintre ei avand rezervata vacanta din timp, dupa propriile coordonate. Agentiile vor face tot posibilul sa gaseasca cele mai bune ...citeste mai departe despre "Cat de paguboasa este greva generale de la ROMATSA pentru turisti" pe Ziare.com

#turisti greva ROMATSA, #greva controlori trafic turisti , #Stiri Administratie