Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bani de la primărie pentru plata unei bone. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Bani de la primărie pentru plata unei bone. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Parintii care nu isi permit sa plateasca o bona pentru copilul lor pot beneficia de sprijin financiar din partea primariei.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anuntat ca persoanele care au domiciliul sau resedinta in Sectorul 1 si un venit de pana la 3.500 de lei pe membru de familie si nu au in grija cui sa lase copilul prescolar pot primi un sprijin financiar cuprins intre 250 si 710 lei/luna, in functie de venituri.

"In concret cunatumul ajutorului financiar pentru plata unei bone difera in functie de venit dupa cum urmeaza:

➢ 710 lei/luna pentru venituri nete pe membru de familie de pana la 2100 lei /luna;

➢ 550 lei/luna pentru venituri nete pe membru de familie cuprinse intre 2101 lei si 2500 lei /luna;

➢ 390 lei /luna pentru venituri nete pe membru de familie cuprinse intre 2501 si 3000 lei/luna;

➢ 250 lei/luna pentru venituri nete pe membru de familie cuprinse intre 3001 si 3500 lei/luna.

Pentru a beneficia de acest ajutor trebuie sa ai incheiat un contract cu firma la care este angajata bona sau direct cu bona daca aceasta este persoana fizica autorizata, iar copilul pentru care se solicita acordarea sprijinului financiar nu este inscris la cresa/gradinita, sau nu ai refuzat un loc la cresa/gradinita pentru acesta ori nu ai retras copilul de la cresa/gradinita", a anuntat Clotilde Armand.

Pentru a beneficia de sprijinul financiar, persoanele interesate trebuie sa depuna o cerere si o declaratie pe propria raspundere insotite de documente doveditoare care sa ateste indeplinirea conditiilor prevazute legislatia in vigoare.

...citeste mai departe despre "Bani de la primarie pentru plata unei bone. Ce conditii trebuie sa indeplinesti" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Articol citit de 324 ori