Avocatul Poporului, despre cei care-i cer demisia: Bieti oameni care nu stiu despre ce e vorba

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 12:03
1096 citiri
Avocatul Poporului, despre cei care-i cer demisia: Bieti oameni care nu stiu despre ce e vorba
Foto: Antena 3

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a comentat, marti, faptul ca in Bucuresti si mai multe orase din tara sunt organizate in aceasta saptamana proteste pentru demiterea sa, dupa ce a contestat la CCR legea care l-a impiedicat pe Liviu Dragnea sa fie premier pentru ca are o condamnare penala definitiva.

"Bieti oameni care nu stiu despre ce e vorba si nu au avut rabdarea si nici interesul sa citeasca exceptia despre care e vorba", le-a raspuns Ciorbea jurnalistilor care l-au intrebat de proteste.

Avocatul Poporului sustine ca el vrea doar ca principiile din legea care i s-a aplicat lui Liviu Dragnea sa se aplice tuturor inaltilor demnitari ai tarii.

"Eu am convingerea ca nicio persoana responsabila, de buna credinta, care a citit acea exceptie nu poate sa fie deranjata, fie ca e din Romania sau oriunde din lume, de faptul ca toti cei care fac parte din conducerea celor 3 puteri ale statului ar trebui sa indeplineasca aceleasi conditii de moralitate pentru a indeplini aceste ...citeste mai departe despre "Avocatul Poporului, despre cei care-i cer demisia: Bieti oameni care nu stiu despre ce e vorba" pe Ziare.com

#Victor Ciorbea reactie demisie proteste, #Ciorbea explicatii contestatie CCR lege Dragnea , #Stiri Administratie