Autostrada Comarnic-Brasov, amanata din cauza pretului enorm

Sambata, 14 Februarie 2015, ora 16:42
1182 citiri
Autostrada Comarnic-Brasov, amanata din cauza pretului enorm

Proiectul autostrazii Comarnic-Brasov va merge mai departe daca se va reusi restructurarea acestuia, respectiv identificarea unui model financiar mai eficient pentru bugetul Romaniei.

La realizarea acestuia ar putea sa participe si institutii financiare internationale, precum BEI sau BERD, iar pe aceste coordonate ale restructurarii proiectului discutiile cu consortiul Vinci-Strabag-Aktor vor continua pana in luna aprilie, a declarat, sambata, ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Seful de la Transporturi a dat asigurari ca nu se va renunta la construirea unei autostrazi intre Comarnic si Brasov si nici nu se abandoneaza ideea de concesiune, ci doar se cauta cea mai buna solutie care sa fie sustinuta atat de partidele aflate la guvernare, cat si de Opozitie, cu care sa fie de acord si populatia si care sa se incadreze in conditiile economico-financiare actuale ale Romaniei.

Ioan Rus a explicat ca, in urma dezbaterii publice la care a fost supus proiectul acestei autostrazi, au ...citeste mai departe despre "Autostrada Comarnic-Brasov, amanata din cauza pretului enorm" pe Ziare.com

#autostrada Comarnic Brasov, #pret autostrada Comarnic Brasov , #Stiri Administratie