Aplicația CFR nu funcționează. Nu mai pot fi cumpărate bilete de tren online

Luni, 13 Martie 2023, ora 12:50
763 citiri
Aplicația CFR nu funcționează. Nu mai pot fi cumpărate bilete de tren online
Aplicația CFR nu este funcțională FOTO cfrcalatori.ro

Aplicaţia de cumpărare online a biletelor de tren, plata cu cardul bancar în tren, dar şi site-ul CFR Călători nu sunt funcţionale, din cauza unor probleme tehnice, informează operatorul de stat de transport feroviar de călători.

Potrivit companiei, această disfuncţionalitate temporară nu afectează emiterea electronică a biletelor la casele de bilete din staţiile CFR.

"CFR Călători informează că, din motive tehnice, utilizarea pagini www.cfrcalatori.ro, aplicaţia de cumpărare online, precum şi plata cu card bancar în tren nu sunt funcţionale în acest moment.

Departamentul de specialitate al SC Informatica Feroviară SA lucrează la remedierea problemelor tehnice apărute. Vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situaţiei", se arată în informarea companiei. ...citeste mai departe despre "Aplicația CFR nu funcționează. Nu mai pot fi cumpărate bilete de tren online" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate, Google Vids, concepută pentru a optimiza crearea prezentărilor animate în mediul corporate. Aceasta a fost prezentată în...
#CFR, #aplicatie, #bilete tren online, #site CFR online , #Stiri Administratie