Adrian Sarbu, retinut pentru 24 de ore: "Cazul Mediafax, fabricat la comanda lui Pontaghita"

Luni, 02 Februarie 2015, ora 22:17
1302 citiri
Adrian Sarbu, retinut pentru 24 de ore: "Cazul Mediafax, fabricat la comanda lui Pontaghita"
Foto: Digi 24

Adrian Sarbu sustine ca dosarul in care a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, este fabricat la comanda lui Victor Ponta si Sebastian Ghita.

"Cazul Mediafax - Adrian Sarbu, fabricat la comanda lui Pontaghita si a camarilei lor, are drept scop distrugerea Mediafax, Gandul, Ziarul Financiar, institutii media pe care le-am construit in ultimii 25 de ani si pe care le-am mentinut independente politic", sustine fostul patron Pro Tv, intr-un comunicat publicat de Mediafax.

Adrian Sarbu, retinut Avocat: A cerut sa fie audiat maine, va lamuri cine crede ca se afla in spate

Acesta adauga ca, "in plan public, informatii din dosar sunt transmise diverselor oficine de propaganda Pontaghita cunoscute sau acoperite, pentru a forta decizia judecatorilor care trebuie sa aprobe mandatul".

Adrian Sarbu spune ca procurorii, inspectorii DGAF, ANAF si politistii de urmarire penala sunt "sprijiniti copios de SRI" si astfel se urmareste "punerea sub urmarire penala a unor persoane din ...citeste mai departe despre "Adrian Sarbu, retinut pentru 24 de ore: "Cazul Mediafax, fabricat la comanda lui Pontaghita"" pe Ziare.com

#adrian sarbu retinut, #Adrian Sarbu Pontaghita, #Adrian Sarbu dosar Mediafax, #Adrian Sarbu Ponta Ghita , #Stiri Administratie