2015 - anul care ne va marca destinul decenii de acum incolo

Duminica, 27 Decembrie 2015, ora 18:00
975 citiri
2015 - anul care ne va marca destinul decenii de acum incolo

Se incheie un an dificil, dar foarte important pentru Romania. Un an in care am avut parte de putine evenimente insemnate, dar care ne vor marca destinul decenii de acum incolo.

Pentru ca in ultimii 25 de ani, tara noastra a trecut prin multe provocari, pentru ca, de multe ori, angajamentele noastre fata de noi insine sunt ori abandonate cu multa usurinta, consider ca cel mai important eveniment pentru Romania s-a produs chiar la sfarsitul acestui an.

Romania va implini abia peste doi ani un secol de existenta a statului unitar roman. In cei 98 de ani, tara noastra a trecut prin multe incercari. Intai am pierdut, in 1940, judetele din estul tarii, pe care Moscova le-a luat printr-un ultimatum. Am cedat petru ca nu am avut nici forta, nici aliati sa facem fata amenintarilor URSS.

Dupa razboi, Romania a fost sfasiata de noua ordine totalitara. Comunismul i-a rupt pe romani de valori si de lumea civilizata. Dupa 1989, toate practicile proaste din comunism au iesi la suprafata si ...citeste mai departe despre "2015 - anul care ne va marca destinul decenii de acum incolo" pe Ziare.com

#retrospectiva 2015, #evenimente 2015 , #Stiri Administratie