Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primaria Capitalei vrea sa dea 3,5 milioane de euro pentru inventarierea spatiilor verzi

Primaria Capitalei vrea sa dea 3,5 milioane de euro pentru inventarierea spatiilor verzi


Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) ar putea sa plateasca aproximativ 3,5 milioane de euro pentru inventarierea spatiilor verzi private si actualizarea registrului spatiilor verzi, contractul urmand sa fie incheiat in urma unei licitatii deschise, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro

Contractul de servicii pentru "Inventarierea spatiilor verzi private si actualizarea registrului spatiilor verzi al Municipiului Bucuresti" are in vedere contractarea unor servicii de arhitectura, inginerie, amenajare urbana si arhitectura peisagistica, dar si a unor servicii conexe de consultanta stiintifica si tehnica.

Valoarea estimata a contractului este de 16.124.000 de lei (aproximativ 3,5 milioane de euro) fara TVA, care vor asigurati din bugetul local, se precizeaza in anunt.

Durata contractului este de doi ani de la data atribuirii.

Contractul va fi atribuit firmei care va avea oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic si poate lua forma unei asocieri, termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 9 ianuarie, ora 11.00.

Licitatia va fi organizata la sediul Primariei Capitalei, ofertele primite urmand sa fie deschise in 9 ianuarie 2014, la ora 12.00.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1142 ori