Lacul Morii, amenajat cu 1,43 mil de euro

Miercuri, 09 Iunie 2010, ora 13:16
2959 citiri
Lacul Morii, amenajat cu 1,43 mil de euro

Primaria sectorului 6 va organiza in 14 iunie o licitatie pentru amenajarea Lacului Morii, suma estimata pentru investitii in 25 de hectare fiind de 1,43 milioane euro, bani ce pot proveni din mai multe surse, printre care Ministerul Turismului, potrivit NewsIn.

Printre atributiile castigatorului licitatiei se afla amenajarea de spatii verzi, alei, locuri de joaca, pista biciclisti, parcari, un amplasament pentru debarcader si unul destinat unui pavilion multifunctional.

Lucrarile trebuie sa dureze cel mult sase luni.

In caietul de licitatie se precizeaza ca numarul minim de societati care participa la licitatie este de cinci, iar cel maxim, de 20.

Cifra de afaceri are o pondere de 100% in alegerea castigatorului, se mai arata in caiet.

Firma care va primi contractul va trebui sa faca demersuri pentru obtinerea de fonduri nerambursabile, potrivit caietului de licitatie. Alti bani pot proveni de la Ministerul Turismului si Administratia Nationala Apele Romane, care au semnat cu primaria de sector un document in vederea inceperii derularii si finalizarii proiectului "Lacul Morii, pol de crestere urbana a sectorului 6", cele doua institutii promitand in scris fonduri din bugetul propriu.

#lac, #morii, #milioane, #euro, #amenajare , #Primaria