Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitii publice: Un complex de agrement in Motru, 6,69 milioane lei

Investitii publice: Un complex de agrement in Motru, 6,69 milioane lei


Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Razvan Murgeanu, a semnat luni contractul de finantare pentru amenajarea unei zone de agrement "Strand" in municipiul Motru, din judetul Gorj, in cadrul Programului Operational Regional - Regio, proiect de 6,69 milioane lei.

Potrivit reprezentantilor Ministerului Dezvoltarii si Turismului (MDRT), proiectul prevede construirea unui complex de terenuri de sport, un bazin de inot pentru adulti si unul pentru copii, o zona de joaca pentru copii, plaja, spatii verzi, chioscuri, o cladire administrativa si o parcare.

Totodata, prin acest proiect se vor crea 12 noi locuri de munca, iar numarul de turisti din zona se estimeaza ca va creste de la 840 la 1.800 pe an, in timp ce numarul de innoptari va creste de la 240 la 500 pe an.

Valoarea totala a proiectului, care se va derula pe durata a 18 luni, este de 6.691.804 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 2.322.420 lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 2139 ori