Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fiscul a publicat lista celor care au datorii la stat. Unde poti verifica daca si firma ta este mentionata?

Fiscul a publicat lista celor care au datorii la stat. Unde poti verifica daca si firma ta este mentionata?


Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat astazi pe pagina sa de internet lista cu contribuabilii care au restante la bugetul general consolidat al statului la 30 iunie 2013.

Publicarea listei se face in baza Legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei.

Lista datornicilor a fost publicata pe site-ul ANAF, la categoria Informatii publice, subcategoria Obligatii restante la bugetul de stat. Informatiile sunt prezentate in functie de marimea contribuabililor, astfel ca Fiscul pune la dispozitia contribuabililor doua motoare de cautare - unul pentru a gasi contribuabili mici si mijlocii cu datorii la bugetul de stat, iar celalalt, destinat contribuabililor mari.

Cititi continuarea articolului pe Avocatnet.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4462 ori