Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce presupune un raspuns corect la o solicitare de clarificare in achizitii publice

Ce presupune un raspuns corect la o solicitare de clarificare in achizitii publice


Indiferent cat de multa experienta am fi dobandit, indiferent la cat de multe sesiuni de cursuri am fi participat, ofertam atunci cand participam intr-o procedura de achizitie publica, cu date impuse.

Datele impuse nu sunt intotdeauna potrivite profilului nostru de ofertant si atunci suntem obligati sa devenim creativi, poate chiar sa improvizam.

Nimic gresit sau condamnabil in operatiunea de creativitate, de inventivitate, numai ca achizitiile publice, procesul lor, derularea lor este caracterizata prin rigurozitate, exactitate si e intotdeauna "pe scriselea".

Astfel, documentele depuse in cadrul unei oferte risca in unele cazuri sa nu fie ceea ce trebuie sau tot ceea ce trebuie, astfel incat sa avem convingerea unei oferte... impecabile.

Citeste mai multe despre Ce presupune un raspuns corect la o solicitare de clarificare in achizitii publice pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1548 ori