Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANRMAP propune noi reglementari in privinta achizitiilor publice

ANRMAP propune noi reglementari in privinta achizitiilor publice


Legislatia din domeniul achizitiilor publice s-ar putea schimba, se arata intr-un proiect de hotarare lansat, recent in dezbatere publica, de Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP).

Printre noutatile introduse de acest document se numara cea referitoare la faptul ca autoritatile contractante urmeaza sa publice programul anual al achizitiilor publice, in format electronic in SEAP, in termen de maximum 10 zile de la aprobarea/rectificarea bugetului propriu.

Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP) a lansat, recent, in dezbatere publica un proiect de hotarare prin care modifica si completeaza HG nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achizitie publica din OUG nr. 34/2006.

Cititi continuarea articolului pe Avocatnet.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1998 ori