Tabata - antrenamentul care te ajuta sa arzi grasime in doar 4 minute

Marti, 24 Mai 2016, ora 08:46
3153 citiri
Tabata - antrenamentul care te ajuta sa arzi grasime in doar 4 minute
Foto: Serban Blebea

Vrei sa iti tonifici intregul corp, dar nu ai timp de sala? Antrenamentele de tip Tabata te ajuta sa arzi mai multa grasime si sa iti imbunatatesti conditia fizica fara sa petreci ore intregi la fitness.

Tabata este un antrenament indragit atat de antrenorii de fitness, cat si de sportivii de performanta datorita eficientei sale.

De ce femeile slabesc mai greu: 4 trucuri ca sa slabesti ca un barbat

Pentru acest tip de antrenament ai nevoie sa alegi un exercitiu si sa faci 8 serii a cate 20 de secunde din acesta, cu 10 secunde pauza intre serii. O serie de Tabata dureaza doar patru minute, dar rezultatele sunt spectaculoase. In functie de cat timp ai la dispozitie, poti face una sau mai multe serii de Tabata in fiecare zi.

Foloseste un timer care sa indice perioadele de lucru si pauzele dintre ele. Este atat de simplu. Trucul pentru eficienta antrenamentului este intensitatea, asa ca incearca sa faci cat mai multe repetari in 20 de secunde. Ca sa ramai motivat pana la final, ...citeste mai departe despre "Tabata - antrenamentul care te ajuta sa arzi grasime in doar 4 minute" pe Ziare.com

#Antrenamentul Tabara, #exercitii antrenament Tabara, #sfaturi antrenament Tabata , #Stiri Viata sanatoasa