Cadouri de Paște pentru copii. La ce să fii atent când le achiziționezi

Luni, 10 Aprilie 2023, ora 18:29
1036 citiri
Cadouri de Paște pentru copii. La ce să fii atent când le achiziționezi
cadouri paste FOTO: freepik.com

Dacă te afli în situația dificilă de a alege cadoul de Paște potrivit pentru copil, atunci trebuie să știi câteva lucruri esențiale. Acestea îți vor ușura căutările când vine vorba despre cadoul perfect. Iată, așadar, cum poți alege cadoul perfect pentru copilul tău.

Acordă atenție dorințelor copilului

Dacă vrei ca micuțul tău să se bucure de cadoul de Paște, este important să ții cont de dorințele acestuia. Dacă este suficient de mare îl poți pune să-i scrie iepurașului ce-și dorește. În schimb, dacă este mic îl poți ajuta să-i scrie iepurașului. Ține apoi cont de lista de dorințe a copilului, chiar dacă urmează să-i cumperi un singur lucru din toată lista respectivă.

Iar dacă vrei să-l surprinzi, ține cont de preferințele, gusturile și stilul copilului tău. Îi plac păpușile, animaluțele de plush sau mașinuțele? Dacă îi plac plushurile, poți alege un iepuraș, astfel încât să fie un cadou tematic. Sau poate preferă artele ori jocurile de societate și te poți orienta către cadouri Paște copiihttps://teamdeals.ro/reduceri-paste/cadouri-copii/z din această sferă.

Ai mai mulți copii? Iată cum îi poți împăca

Dacă ai mai mulți copii le poți lua, fiecăruia, un coș cu dulciurile preferate și fructe. Pe lângă acestea, poți lua pentru toți copiii un joc de societate pe care să-l joace împreună. Sau le poți cumpăra câte o carte pe care și-o doresc.

Acordă atenție siguranței!

Dacă ai copii mai mici de trei ani, este important să știi că pe lista de cumpărături nu trebuie să intre dulciurile din comerț sau ciocolata, deoarece sunt nocive și conțin cantități mari de zahar.

De asemenea, când cumperi jucării sau jocuri, trebuie să fii atent la următoarele aspecte:

  1. Vârsta copilului. Primul pas de care trebuie să ții cont este vârsta copilului. Verifica atent ambalajul jucăriilor și alege-le pe cele adecvate vârstei. Dacă ai copii mici, ai grijă să alegi jucării moi, în care să nu se rănească. De asemenea, trebuie să verifici ca acestea să nu aibă părți care se pot detașa sau părți mici pe care cei mici le pot înghiți. Riscul de asfixiere este foarte mare la această vârstă. De asemenea, jucăriile cu magneți sau baterii mici nu sunt indicate în cazul copiilor mai mici de 4-6 ani.
  2. Evită jucăriile fabricate din materiale toxice. Acestea trebuie evitate indiferent de vârsta copilului. Multe dintre jucării nu au menționat pe ambalaj materialul din care sunt fabricate deoarece conțin ftalați și alte substanțe toxice precum cadmiu, plumb, mercur sau arsenic. Prin urmare, înainte de a cumpăra o jucărie, asigură-te că pe ambalaj sunt menționate materialele din care este fabricată.
  3. Jucăriile potrivite pentru copii de vârste diferite. Când ai copii de vârste diferite, chiar dacă alegi jucăria potrivită pentru fratele mai mare este important să ții cont de copiii mai mici. Iar în cazul în care vârsta dintre aceștia este una mare, asigură-te că cel mic nu ajunge la jucăriile fratelui mai mare. Acestea trebuie depozitate într-un loc sigur, unde micuțul să nu aibă acces pentru a evita ca acesta să le strice sau pentru a preveni riscul de asfixiere, în funcție de tipul jucăriei.

Idei de cadouri deosebite de Paște, pentru copii

Dacă ești în pană de idei și nu știi ce cadouri pentru Paște să cumperi pentru copilul tău, avem câteva propuneri care, cu siguranță, îi vor încânta pe cei mici:

1. Tobe jazz pentru copii. Copilul tău este pasionat de muzică? Atunci acest set de tobe jazz reprezintă cadoul perfect pentru el. Cu ajutorul acestor tobe copilul își va antrena mâinile și va avea o mai buna coordonare mână-ochi.

2. Minge zburătoare Spinner bumerang. Cărui copil nu i-ar plăcea o minge magică? Această minge poate fi controlată doar din mână, în direcția opusă, când mâinile sunt aproape de ea. Este jucăria ideală atât pentru interior cât și pentru exterior, fiind foarte ușoară și ușor de manevrat.

3. Numărătoare multifuncțională în formă de girafă. Pentru cei mici, aceasta numărătoare multifuncțională nu este doar un cadou distractiv ci și un cadou util. Cu ajutorul acesteia copiii vor învăța de mici să numere, într-un mod distractiv pentru ei. În plus, circuitul cu bile tip labirint pe care numărătoare îl are ajută la dezvoltarea motricității copilului.

4. Tabletă LCD pentru scris sau desenat. Cu ajutorul acesteia copilul pictează, scrie sau desenează cu cretă. Creativitatea copilului poate atinge noi culmi cu ajutorul acestei jucării simple. Acest șevalet din lemn cu două fețe și înălțime reglabilă este perfect pentru ca micuțul tău să-și expună talentul artistic.

5. Monopoly. Acest bordgame acaparant și distractiv îi ține pe copii ocupați ore în șir. În acest fel vor sta departe de ecrane și își ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile cognitive, sociale și strategice. Jocul este destinat copiilor cu vârsta de peste 8 ani.

#cadouri Paste, #cadouri copii paste, #paste , #Stiri Lifestyle