Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Implant dentar Baia Mare. Fast&Fixed la iDentify

Implant dentar Baia Mare. Fast&Fixed la iDentify


Astazi o sa vorbim despre un subiect ocolit in cadrul discutiilor, dar care contine informatii pretioase, pentru ca noile concepte de implantologie avansata ofera posibilitatea refacerii totale a zambetului pentru cei care si-au pierdut toti sau aproape toti dintii.

Edentatia totala, definita ca pierderea tuturor dintilor naturali, este o afectiune cronica ireversibila severa, considerata tabu, dar asociata cu modificari orale extinse si are un impact negativ asupra sanatatii generale, confortului emotional, functionarii sociale si asupra calitatii generale a vietii.

In ciuda eforturilor depuse de medici pentru a educa pacientii in sensul prevenirii afectiunilor orale, edentatia are inca o prevalenta ridicata, de aproximativ 7 pana la 69% in populatia adulta din intreaga lume. Iar proiectiile prezinta o rata ridicata de prevalenta si in urmatoarele decenii.

Inainte de aparitia implanturilor dentare, singura optiune de tratament pentru edentatia completa era proteza completa mobila clasica, o alternativa care destul de des nu indeplineste nevoile pacientilor si este considerata ca avand deficiente multiple. O proteza mobila implica anumite restrictii alimentare, inconfort datorat instabilitatii protezei, aspect nu foarte estetic al zambetului, resorbtia osoasa avansata, modificarea aspectului facial, practicarea limitata a sporturilor si evitarea socializarii.

Aici intra in scena Fast&Fixed, un sistem de implanturi care a schimbat vietile multor pacienti cu edentatie totala sau a unei singure arcade.

Clinica iDentify ofera pacientilor sai acest concept inovator de implant dentar Baia Mare. Am discutat cu echipa de specialisti in implantologie ai acestei cunoscute clinici si am aflat lucruri interesante pentru cei interesati in reabilitarea orala totala rapida si eficienta.

Ce este Fast&Fixed?

Conceptul Fast& Fixed a aparut din dorinta de oferi o alternativa la proteza mobila, cu numeroasele ei dezavantaje.

Multi pacienti prefera sa nu rezolve deloc problema edentatiei, sau deja au o proteza mobila si nu o pot purta din cauza inconvenientelor aferente.

Fast&Fixed rezolva foarte rapid si minim-invaziv necesitatile functionale si estetice de reabilitare orala totala ale pacientilor cu edentatie totala (ambele arcade) sau partiala (o singura arcada).

Dar ce este de fapt, Fast& Fixed?

Reputata companie producatoare de implanturi dentare, Bredent, a dezvoltat un sistem prin care un numar redus de implanturi pot sustine o singura lucrare protetica, pentru intreaga arcada.

Conceptul oferit de iDentify, de implant dentar Baia Mare pentru edentatii totale, se bazeaza pe doar 10 implanturi, care sustin ambele arcade dentare.

Cum este posibil?

Prin arhitectura

  • speciala a acestor implanturi.
  • Prin unghiul si
pozitia de inserare a implanturilor.

Succesul procedurii Fast&Fixed in clinica iDentify

Medicii stomatologi specialisti in implantologie si chirurgie orala si maxilo-faciala din intreaga lume afirma ca implanturile Fast&Fixed au o rata de succes de 98% la nivel global.

Cu implanturile Fast&Fixed pacientii au o probabilitate de 98% de a parasi clinica noastra cu un set perfect de dinti noi stabilizati perfect in maxilar.

Pentru a discuta cat de reusita poate fi procedura pentru tine, trebuie sa discuti direct cu unul dintre medicii implantologi ai clinicii iDentify, caci fiecare caz clinic are subtilitatile sale.

Daca ai nevoie de implant dentar Baia Mare, iDentify iti pune la dispozitie cea mai rapida si eficienta restaurare dentara - Fast& Fixed.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 419 ori