Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

exclusiv pentru top management si expati

Esti manager expat in Romania? S-a creat un sistem medical special pentru tine

Esti manager expat in Romania? S-a creat un sistem medical special pentru tine

A gasi un medic bun este o provocare, mai ales daca esti expat si "regulile" sistemului romanesc ti se par greu de inteles. Tocmai de aceea, o echipa de specialisti a cautat o solutie pentru tine: programul Second Opinion Medical.

Intermedicas, prima clinica din Romania specializata in servicii de second opinion medical, lanseaza un program exclusiv pentru top management si persoane de origine straina care profeseaza pe teritoriul Romaniei.

Portofoliul pentru managerii de varf include servicii precum Personal Health Assistant (PHA), Second Opinion medical - acces cu prioritate la medici de talie internationala, servicii dedicate exclusiv seniorilor din familie (parinti/bunici) precum si un program de maximizare a avantajelor pe care le ofera asigurarile de sanatate internationale sau abonamentele la clinici private din Romania.

Tu si echipa ta din managementul de varf aveti acces 24/24 la cei mai buni medici romani, din Europa, din SUA si din Japonia; la un asistent medical personal permanent, vorbitor de limba engleza care ghideaza clientul de la semnalarea problemei pana la finalizarea acesteia, inclusiv in cazuri de spitalizare.

De asemenea, veti beneficia si de sfaturi medicale telefonice si programari in regim de prioritate la medici de talie internationala.

Pe de alta parte, scapi de birocratia in relatia cu asiguratorul sau cu furnizorul de servicii medicale si vei avea siguranta ca echipa de management stie exact care este cel mai bun medic pentru rezolvarea problemei de sanatate.

De asemenea, elimini costurile provenite din mai multe incercari de cautare a unui diagnostic corect pana la o solutionare finala a problemei medicale.

"Am creat acest pachet special care anticipeaza nevoile expatilor si, in general, ale managementului de varf. Este vorba despre un program accesat de persoane foarte ocupate care nu au timp sa citeasca pagini intregi de conditii contractuale, persoane care pot avea o bariera lingvistica si care au nevoie de acces imediat la cei mai buni medici din Romania si din strainatate, medici ultraspecializati pe identificarea si tratarea unor cazuistici specifice", declara Ana Maria Marian, CEO Intermedicas.

D.R.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2769 ori