Vacanta in Mexic: Viziteaza Plaja Ascunsa din Insulele Marieta

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 00:00
13761 citiri
Vacanta in Mexic: Viziteaza Plaja Ascunsa din Insulele Marieta
Foto: BornRich

Mexic este o destinatie de vacanta perfecta pentru orice luna din an, intrucat vremea este mereu calda acolo. Daca esti dispus sa treci peste durata zborului pana acolo, atunci nu poti rata Plaja Ascunsa, din Insulele Marieta, situate in apropiere de Puerto Vallarta.

Plaja s-a format prin activitate vulcanica in decursul a cateva mii de ani, arata ca o "gaura" in pamant, sub care s-a format o plaja cu ape cristaline si plaja cu nisip alb. Locul este protejat prin lege, asa ca nu vei avea neplacerea de a intalni aglomeratie pe acea plaja.

Poti ajunge acolo doar prin intermediul unei companii de turism si nu sunt putine cele care organizeaza excursii de o zi pana acolo, scrie BornRich.

Aceasta plaja inedita a reusit sa ramana neatinsa de mana omului si este destul de protejata de lumea exterioara, intrucat accesul pe ea se face doar printr-un tunel ingust, prin inot, sau la reflux.

Foto: Luxatic

Daca esti pasionat de snorkeling sau scufundari, aici vei intalni sub apa o sumedenie de vietati marine impresionante, dar si la suprafata te vei bucura de spectacolul oferit de o multime de specii de pasari exotice. O idee buna ar fi sa vizitezi aceasta plaja iarna, dupa sezonul ploios, cand apele sunt mai limpezi ca niciodata.

Foto: BornRich

Daca nu stii unde sa te cazezi cat mai aproape, Business24 iti propune Westin Resort & Spa Puerto Vallarta, recomandat de Booking drept una dintre cele mai bune variante de cazare. Aici pretul pentru sapte nopti intr-o camera cu vedere la ocean este de pana la 790.49 de euro pentru doua persoane.

Foto: westin.com

Zborul pana acolo poate dura pana la 56 de ore, iar pretul pentru un bilet dus-intors este de 1376 de euro + 35 de euro taxa de serviciu, potrivit site-ului Vola.

#vacanta Mexic, #plaja ascunsa Mexic, #Plaja Ascunsa Insulele Marieta , #Vacante exotice