Vacanta in Ierusalim: Descopera o oaza de lux intr-un oras antic

Sambata, 19 August 2017, ora 00:00
4258 citiri
Vacanta in Ierusalim: Descopera o oaza de lux intr-un oras antic
Foto: Extravaganzi

Ierusalimul este un taram al pelerinilor, dar cine spune ca acest tip de calatorie trebuie imbratisata prin prisma austeritatii?

In realitate, Orasul Sfant te poate surprinde cu oferte de cazare exceptionale, printre acestea numarandu-se si Villa Brown, un nou hotel de lux deschis in Ierusalim, dupa cum anunta portalul Extravaganzi.

Villa Brown este situat la doar 5 minute de mers pe jos de orasul vechi al Ierusalimului, oferindu-ti sansa de a te delecta cu toate minunile lumii antice din celebra asezare.

Fiecare din cele 24 de camere si apartamente beneficiaza de un design original, amintind de epocile de dominatie otomana si britanica, dar dincolo de aspectul clasic al decorului din camere, te poti bucura si de dotari din era tehnologiilor smart.

Multe dintre camere beneficiaza de terase si balcoane largi, care iti permit sa te bucuri de exotica imagine a vechii capitalei regatului Israel.

Acoperisul este amenajat sub forma unei terase amenajate ca un spa modern, cu spatii de relaxare si jacuzzi, iar de aici privelistea este cu adevarat magnifica oferind o panorama fermecatoare asupra orasului si imprejurimilor dominate de inaltimile aride din apropierea Ierusalimului.

Alte puncte care te vor atrage ca un magnet sunt veranda in aer liber a hotelului, holul amenjat sub forma unei galerii de arta moderna sau biblioteca in stil britanic, unde te poti relaxa cu un ceai sau o bautura preferata lecturand publicatiile internationale de top in fata semineului clasic.

Hotelul face parte din lantul Brown, care detine alte locatii de lux si in Tel Aviv si Croatia.

#vacanta Ierusalim, #hotel lux Ierusalim, #sejur Israel, #hotel Villa Brown , #Vacanta de lux