Porneste in excursia vietii tale: Doi ani de lux, in jurul lumii

Sambata, 30 Martie 2013, ora 00:00
4688 citiri
Porneste in excursia vietii tale: Doi ani de lux, in jurul lumii
Foto: AP

Viziteaza fiecare sit UNESCO din lume intr-un concediu de doi ani, timp in care vei vizita cele 962 de locuri considerate patrimoniu cultural sau natural.

Destinatiile pentru aceasta excursie ce poarta numele "The Ultimate Journey" includ orasul antic "Monte Alban" din Mexico, Taj Mahal din India, Petra - simbolul Iordanului, templele Angkor din Cambogia, Moorish Alhambra din Spania, Piramidele din Egipt, Orasul Interzis din China si Machu Picchu din Peru. Desigur, vei vizita si Stonehenge, Insula Pastelui, Catedrala Notre-Dame si Vaticanul.

In tot acest timp vei beneficia de locuri de cazare la cele mai inalte standarde precum Sandy Lane din Barbados, Hotel George V din Paris, The Plaza din New York, Palatul Taj Mahal din Mumbai, Cipriani Hotel din Venetia sau Ritz-Carlton din Moscova.

Excursia costa 445.000 de lire sterline de persoana, din care va fi facuta o donatie de 5.000 de lire in timpul fiecarei excursii, catre UNESCO.

"Oricine vrea sa achizitioneze excursia 'The Ultimate Journey' trebuie doar sa acceseze site-ul Very First To si, mai departe, sa acceseze link-ul 'Contact Hurlingam Travel'. Ei pot, de asemenea, sa contacteze prin e-mail compania", a declarat Marcel Knobil, fondatorul Very First To, compania organizatoare, pentru Business24.

"Aceasta este cu siguranta cea mai interesanta excursie pe care am organizat-o vreodata", a declarat Andrew Barker, Managing Director la agentia de turism Hurlingam Travel pentru The Telegraph.

The Ultimate Journey (Galerie Foto)

Foto: rajivawijesinha com

Foto: enjoyyourholiday.com

Foto: The Telegraph

Foto: globeimages.com

Foto: asiarooms.com

Foto: rainforestcruises.com

Foto: nightcitylights.com

#excursie in jurul lumii, #doi ani in jurul lumii, #cea mai scumpa excursie , #Vacanta de lux