Pe urmele capitanului Nemo: Exploreaza epavele romane din largul Siciliei!

Sambata, 14 Martie 2015, ora 00:00
4051 citiri
Pe urmele capitanului Nemo: Exploreaza epavele romane din largul Siciliei!
Foto: Daily Mail

Vara aceasta ai sansa sa te transformi intr-un adevarat arheolog-aventurier, in timp ce te bucuri de apa marii, soarele fierbinte din largul coastelor Siciliei si de senzatiile tari la bordul unui submarin de cercetare.

Daca vrei sa pleci si tu pe urmele capitanului Nemo, fundatia Aurora Trust scoate la bataie opt pachete de vacanta cum n-ai mai vazut, intre 20 iunie si 21 august, arata Daily Mail.

Nu in fiecare zi te intalnesti cu ocazia de a fi invitat sa te alaturi unei expeditii arheologice desfasurata sub apele marii.

Fundatia Aurora Trust, impreuna arheologii marini de la SubSea Explorers si U-Boat Worx ofera un numar limitat de pachete de vacanta pe unul dintre cele mai atragatoare santiere arheologice sumbarine: coastele insulei Sicilia.

Pentru 19.700 de dolari vei fi invitat sa explorezi cimitirul de vase scufundate in largul Marii Mediterane de la bordul unui submarine de trei persoane.

Nu vei fi doar un oaspete primit in vizita, ci ti se va oferi un rol activ in fiecare zi din cele sapte in care vei lucra cot la cot cu echipa de specialisti din cadrul expeditiei stiintifice.

Pe langa experienta unica a unei aventuri sub apa, in cautarea epavelor romane de acum 2.000 de ani, pachetul de servicii include cazare in vilele din regiune, cine la restaurante gourmet si open bar pe toata perioada sederii.

Vrei sa mergi si mai departe? Organizatorii n-au nimic impotriva petrecerii timpului liber in conditii de lux, asa ca pachetul superior de servicii iti ofera varianta inchirierii unui iaht de lux pentru o saptamana, la pretul de 145.000 de dolari.

Sigur, in acest caz, poti creste numarul de "voluntari" gata sa se alature expeditiei.

"Este cu adevarat o oportunitate unica in viata pentru un turist. Ai ocazia sa fii printre primii oameni care vad vechile corabii grecesti si romane scufundate aici", explica Ian Koblik, co-fondator al Fundatiei Aurora.

O parte din incarcatura vaselor care se odihnesc pe fundul marii va fi adusa la suprafata si expusa in muzeele Italiei, iar tu vei figura printre descoperitorii unor comori antice. Ridicam ancora?

#vacanta aventuri arheologice, #scufundari submarine Sicilia, #explorari cimitir epave, #turisti santier arheologic submarin, #arheologie marina Sicilia , #Vacanta de lux