Racoreste-te facand planuri pentru vacanta de iarna

Sambata, 10 August 2013, ora 00:00
3740 citiri
Racoreste-te facand planuri pentru vacanta de iarna
Foto: Jeffersons

Primele oferte Early Booking pentru vacanta de sarbatori au inceput sa apara, punandu-ti la dispozitie excursii "acasa la Mos Craciun", in Laponia, dar si ocazia de a-ti petrece Revelionul intr-o destinatie exotica, departe de zapada si frigul cu care esti obisnuit in acea perioada acasa.

Craciunul in Laponia include plimbari cu sania trasa de reni, safari cu caini husky, adrenalina 100% cu snowmobilele in "desertul alb" sau pescuit la copca.

De asemenea, poti opta pentru excursia "In cautarea lui Mos Craciun", la satul Mosului si in Santa Park, precum si excursia "Intalnire cu Mos Craciun si familia sa", momente magice apreciate de adulti, dar mai ales de catre copii, daca alegi una din vacantele organizate de Perfect Tour.

Desi este abia august si nu esti tentat sa te gandesti la zile mai friguroase, afla ca 19 familii si-au cumparat deja o vacanta de Craciun in Laponia, inca din luna iulie, potrivit operatorului de turism Perfect Tour, contactat de Business24.

Asadar, daca vrei sa ai si-n iarna o vacanta cel putin la fel de frumoasa precum cea din aceasta vara, ai putea sa treci in revista ofertele Early Booking lansate de operatori deja.

Din ofertele de Revelion poti alege, de exemplu, un sejur de 9 nopti in Malaezia si Bali (Indonezia) sau Phuket (Thailanda), de la 1.790 de euro de persoana, cu zbor din Bucuresti si taxe incluse, o aventura mexicana de 11 nopti, in Mexico City si vibrantul Acapulco, de la 1.850 de euro de persoana, cu zbor din Bucuresti si taxe incluse, sau 10 zile de relaxare totala in Maldive, de la 2.110 euro de persoana, tot cu zbor din Bucuresti si taxe incluse.

Foto: Bigskyline

Daca esti pasionat de calatorii pe mari si oceane poti opta, de pilda, pentru o croaziera de 7 nopti in Caraibe, la bordul Norwegian Pearl, de la 479 de eurode persoana, un Revelion in Madagascar, la bordul MSC Sinfonia, de la 1.164 de euro de persoana pentru 12 nopti, ori pentru o petrecere in Insulele Canare, la un tarif ce porneste de la 861 euro de persoana pentru 8 nopti.

Compania Perfect Tour iti pune la dispozitie si vacante "culturale". Colectia "Sarbatori de Iarna 2013" include un circuit de 9 zile in Tunisia, una dintre cele mai interesante tari ale Magrebului si de pe intreg continentul african. Tarifele pornesc de la 1.040 de euro de persoana, cu zbor din Bucuresti si taxe incluse.

Si restul operatorilor de turism iti propun vacante in "tarile calde", cu oferte pentru Mauritius, Bali, Goa sau Dubai, de sarbatori.

Revelion in Punta Cana

Foto: AirCanada Vacations

O vacanta all inclusive in Punta Cana la Hotel Majestic Colonial Punta Cana de cinci stele, timp de 14 nopti, intre 29 decembrie 2013 si 12 ianuarie 2014, te va costa 2.450 de euro de persoana, daca faci rezervare pana pe 31 august, pe site-ul InfoTurism.

Tot in Punta Cana poti petrece 11 zile care sa includa si sarbatoarea Craciunului si Revelionul, adica intre 22 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014.

Infoturism iti propune o varianta luxoasa, la Hotel Gran Bahia Principe Esmeralda de cinci stele, la un pret de 3.190 de euro de persoana, cu toate taxele incluse in acesti bani.

Revelion de cinci stele in India

Foto: Paradise in the world

Christian Tour iti propune un sejur la Triunghiul de Aur si la plaja in Goa, intre 30 decembrie 2013 si 7 ianuarie 2014, la un pret ce porneste de la 1.455 de euro de persoana.

Operatorul iti asigura in acest pret biletele de avion, transferul la hotel si aeroport, micul dejun si un reprezentant al companiei vorbitor de limba romana.

Sejur combinat: Dubai si Sri Lanka

Foto: Tourism VIP

Poti sa-ti faci Craciunul in Dubai si Revelionul in Sri Lanka, intr-o vacanta de 2.115 euro de persoana, intre 22 decembrie 2013 si 5 ianuarie 2014, daca alegi cea mai recenta oferta de la Christian Tour.

Vacanta in Mauritius de Revelion

Foto: Tropic Scope

Daca vrei sa-ti petreci noaptea dintre ani intr-un loc calduros, Mauritius ar putea fi o destinatie pe gustul tau.

In plus, cei de la Paralela 45 iti propun o varianta in care fiecare zi este organizata deja, iar tot ce trebuie sa faci tu este sa-ti alegi zilnic exursia pentru care ai dispozitia necesara, pe moment.

Plecarea se face pe 29 decembrie, iar vacanta dureaza opt zile, la un pret de 2.595 de euro de persoana, cu rezervare Early Booking.

Revelion in Bali, Indonezia

Foto: Tariqmcom

Vacanta de iarna este o perioada potrivita pentru cateva zile in Bali, o excursie care merita facuta atat pentru relaxarea intr-un loc exotic, cat si pentru obiectivele culturale pe care le poti vedea in aceasta zona.

Paralela 45 iti propune o excursie de 11 zile, cu plecare in 29 decembrie, la un pret de 1.890 de euro de persoana.

Ai de unde alege!

#oferte early booking, #oferte vacanta iarna, #rezervari Revelion , #Top luxury