Distreaza-te in stil Cousteau intr-o statiune de lux din Fiji

Sambata, 29 Aprilie 2017, ora 00:00
8685 citiri
Distreaza-te in stil Cousteau intr-o statiune de lux din Fiji
Foto: Extravaganzi

Implineste-ti visul de a explora lumea tacuta a adancurilor si lasa-te rasfatat intr-o statiune de lux din Fiji in compania unor gazde celebre.

Jean-Michel Cousteau Resort este un mini-sat de vacanta plasat in Golful Savusavu, unde fiul celebrului explorator francez a deschis una dintre statiunile de 5 stele cel mai apreciate din aceasta zona a Pacificului, informeaza Extravaganzi.

Complexul condus de Cousteau jr. are aerul unui sat traditional, cabanele bura destinate cazarii turistilor dand farmec acestei asezari turistice de pe malul oceanului.

25 de astfel de casute isi asteapta oaspetii, iar interiorul lor renunta la austeritatea casutelor de pescari si culegatori de perle, afisand note de lux opulent in design.

Paturi king-size, bai spatioase si pontoane private fac din acest refugiu un adevarat paradis pentru cupluri si familii.

Serviciile sunt completate de afisarea unui meniu cu specific local, in care fructele de mare si condimentele locale fac deliciul gurmanzilor, spre bucuria chef-ului Raymond Lee, expert in bucataria Pacificului de Sud.

Programul de entertainment abunda in lectii de scubadiving predate chiar de Jean-Michel Cousteau, acesta completand programul de aventura cu vaste informatii despre fauna oceanului.

Complexul din Fiji condus de Cousteau jr. se dovedeste o experienta completa in care luxul, aventura si informatiile cu caracter educative se impletesc armonios, iar cuplurile aflate in cautarea unor locuri pline de romantism au la dispozitie un sanctuar dedicat intimitatii adultilor chiar in apropiere, pe insula Vanua Levu.

#resort lux Fiji, #vacanta exotica, #vacanta lux, #top luxury, #Jean Michel Cousteau, #vacanta insule Pacific , #Top luxury