Munți de gunoaie pe o plajă foarte cunoscută din Grecia: "Ambalajele sunt de la produse românești"

Vineri, 02 Septembrie 2022, ora 11:43
1071 citiri
Munți de gunoaie pe o plajă foarte cunoscută din Grecia: "Ambalajele sunt de la produse românești"
Plaja Livadi este cunoscută de toți românii care merg în Thassos FOTO Google Maps

Numărul românilor care au ales anul acesta să petreacă vacanța în Grecia a crescut. Unii au mers pentru prima dată în aceasta țară, în timp ce alții au schimbat locul, dar au păstrat obiceiurile proaste din România.

De-a lungul verii au circulat nenumărate postări pe grupurile dedicate vacanțelor în Grecia în care românii s-au plâns unii de alții.

Printre temele frecvente au fost muzica care bubuie din boxe portabile pe plajă, mâncarea și băutura aduse de acasă, în ciuda interdicțiilor ferme, dar și gunoaiele lăsate la malul mării.

O româncă a postat mai multe imagini vineri, 2 septembrie, în care apar grămezi de gunoaie pe o plajă foarte cunoscută din Thassos.

Turista a precizat în textul care însoțește pozele că ambalajele sunt de la produse românești.

Poza postată de tânara turistă din România FOTO Facebook/ Alexandra Iacob

"Cam așa arăta astăzi plaja Livadi. Ambalajele sunt produse românești. Păcat de plaja asta atât de frumoasă, nesimțirea este foarte mare", a scris turista pe Forum Grecia.

La începutul lunii august, un turist a relatat pe Facebook cum i-au stricat niște conaționali o zi la plajă:

"Relaxare pe plajă sub umbreluță, o carte, un rebus, un Mythos, muzică în surdină de la băruletul de pe plajă. Deodată, pornește o mini boxă portabilă, care acoperă toate zgomotele din jur.

După mai multe rugăminți, nu se dă volumul mai mic, dar proprietarul pleacă în apă cu familia și cu boxa pusă pe un colac, la fel de tare ca zgomot. Mare ți-e grădina, Doamne! Concurs cu premii: Ce nație sunt respectivii?", a scris un român pe pagina Forum Halkidiki, de pe Facebook. ...citeste mai departe despre "Munți de gunoaie pe o plajă foarte cunoscută din Grecia: "Ambalajele sunt de la produse românești"" pe Ziare.com

#vacanta grecia, #turisti romani, #gunoaie, #plaja , #Stiri Vacanta