Pokebook: Un tanar ascunde carti prin oras. Ce castiga cei care le gasesc Interviu

Vineri, 26 August 2016, ora 09:34
1044 citiri
Pokebook: Un tanar ascunde carti prin oras. Ce castiga cei care le gasesc Interviu
Foto: Facebook/Liviu Draghici

In anumite cercuri, inclusiv in Romania, se poate spune ca Pokemon Go este hitul verii. Frenezia fotografierii monstrilor a cuprins tineri, foarte tineri si mai putin tineri, deopotriva, dand multora idei de campanii, aducatoare de bani sau nu.

Unii au lansat tricouri cu imaginea monstrilor din joc, altii se ofera, mai in gluma, mai in serios, sa plimbe pokemonii sau chiar sa antreneze oameni, contra cost, care sa-i gaseasca mai usor.

Iar un tanar din Ploiesti, Liviu Draghici, a avut ideea lansarii unei initiative numite Pokebook, care presupune ca mai multe carti sa fie ascunse in diferite locuri din oras. Gasitorii trebuie sa le aduca intr-un local pe care il detine (Anticaffe) si se aleg, bineinteles, cu cartile, dar si cu o ora gratuita in local, primind "din partea casei" cafea, ceaiuri sau gustari. La Anticaffe nu se platesc produsele, ci timpul petrecut aici, cafeaua, ceaiurile si gustarile fiind oferite fara bani.

Absolvent al Facultatii de Stiinte Electronice, cu un ...citeste mai departe despre "Pokebook: Un tanar ascunde carti prin oras. Ce castiga cei care le gasesc Interviu" pe Ziare.com

#Liviu Draghici Pokebooks, #carti ascunse Ploiesti, #initiative dupa model Pokemon , #Stiri Vacanta