Plaje paradisiace in SUA, de care putina lume stie (Galerie foto)

Duminica, 02 August 2015, ora 12:22
1026 citiri
Plaje paradisiace in SUA, de care putina lume stie (Galerie foto)
Foto: Facebook/Dry Tortugas National Park

Daca ai norocul sa-ti faci vacanta in SUA, exista cateva plaje pe care nu ar trebui sa le ratezi. Nu sunt plajele cunoscute de toata lumea, asa ca ar fi bine sa te documentezi inainte, poate chiar sa te asiguri ca vei avea unde sa ramai peste noapte, pentru ca nu langa toate sunt hoteluri.

Business Insider a descoperit cateva plaje putin cunoscute, izolate, unde nu te vei lupta cu nimeni pentru cativa centimetri de nisip.

Carova Beach

Se afla in Carolina de Nord si este accesibila doar mergand cu barca sau cu un autoturism de teren, pentru ca soseaua pana la ea nu este asfaltata. Cei care insa reusesc sa ajunga aici se pot bucura de peste 16 km de plaja. Cu putin noroc, aici pot fi vazuti si cai salbatici.

Nu exista hoteluri in zona, nici moteluri, asa ca o astfel de vacanta se pregateste din timp, mai ales ca exista case de inchiriat in zona. De obicei, o proprietate se inchiriaza pe o saptamana si cu putin noroc pot fi rezervate si pe ultima suta de metri.

Daca soarele ...citeste mai departe despre "Plaje paradisiace in SUA, de care putina lume stie (Galerie foto)" pe Ziare.com

#plaje SUA, #plaje putin cunoscute America, #plaje America poze, #plaje paradisiace poze , #Stiri Vacanta