Pagubele create de Genius Travel se ridica la 100.000 euro - cati turisti sunt afectati

Vineri, 19 August 2016, ora 12:58
899 citiri
Pagubele create de Genius Travel se ridica la 100.000 euro - cati turisti sunt afectati
Foto: Genius Travel

Pagubele create de agentia de turism Genius Travel, care si-a anuntat clientii prin email ca nu vor mai putea pleca in vacantele pe care deja le-au platit, pentru ca firma va intra in insolventa, se ridica la 100.000 euro.

Aproximativ 100 de turisti sunt afectati de acest lucru, a declarat presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Alin Burcea.

"Din cate stim, este vorba de 100 de turisti. Acestia pot cere chiar ei intrarea in insolventa a Genius Travel", a spus Alin Burcea.

Agentia Genius Travel a fost exclusa din patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), ca urmare a prejudiciilor create. Burcea afirma totodata ca toate agentiile membre ale patronatului si-au platit cotizatia, altfel ar fi fost deja excluse din ANAT.

Seful ANAT mai spune ca proiectul privind fondul privat de garantare, creat pentru ca turistii care si-au cumparat vacante sa poata fi despagubiti, in situatia in care agentia de turism intra in insolventa sau ...citeste mai departe despre "Pagubele create de Genius Travel se ridica la 100.000 euro - cati turisti sunt afectati" pe Ziare.com

#pagube Genius Travel, #turisti afectati Genius Travel, #Genius Travel insolventa , #Stiri Vacanta