Oferta gratuită pentru cei care vor să se bucure de viața la țară. "Sunt oameni care ar vrea să stea o săptămână moca la aer curat!"

Luni, 12 Iunie 2023, ora 11:28
237 citiri
Oferta gratuită pentru cei care vor să se bucure de viața la țară. "Sunt oameni care ar vrea să stea o săptămână moca la aer curat!"
Rațe în grădina unei gospodării FOTO Facebook/ Mutat la țară- viața fără ceas

Mulți dintre cei care renunță la viața de la oraș pentru cea de la țară declară că nu mai au nevoie de vacanțe deoarece se bucură de relaxare și aer curat în gospodăria lor.

Cei care vor totuși să plece pentru o perioadă în concediu trebuie să găsească printre apropiați persoane dispuse să muncească pentru a întreține grădina și a îngriji animalele în absența proprietarilor.

În lipsa rudelor sau prietenilor dornici de muncă, unii apelează la necunoscuți.

Este cazul unei românce care caută o familie care să preia pentru scurt timp sarcinile din gospodărie, după cum a anunțat pe Facebook.

"Am văzut că unii dintre dumneavoastră ați postat anunț oferind gospodăria gratis, pentru o perioadă de timp, în schimbul hrănirii animalelor și întreținere grădină.

Întrebarea mea este daca ați găsit pe cineva și cum a fost experiența?

Editare!

Cred că nu m-am exprimat clar. Noi am vrea o familie sau cuplu, sau o persoană care vrea sa se bucure de viața la țară pentru o săptămână sau două cât plecăm noi în concediu. În această perioadă ar trebui sa dea mâncare la câini și să îngrijească de ce e prin grădină", a scris femeia pe grupul Mutat la țară- viața fără ceas.

"Sunt oameni care ar vrea să stea o săptămână moca la aer curat!"

În comentarii, părerile sunt împărțite.

"Cred că e o glumă, adică să oferiți cuiva muncă neplătită? N-am mai auzit de așa ofertă. O să întreb și eu prin vecini dacă e cineva interesat să aibă grijă de animalele mele și eu îi ofer oportunitatea de a avea grijă de ele. Vă rog, nu considerați ca fiind un comentariu răutăcios, dar pare o glumă super reușită. Am mai auzit-o și pe la muncă. Între prieteni puteți solicita așa ceva, e un favor pe care prietenii adevărați sunt dispuși să-l ofere, sau poate chiar cu vecini cărora să le întoarceți favorul, dar aici, cred în simplul fapt că e o glumă reușită."

"Practic oferă locuința pentru o mică vacanță, dar în loc de bani vrea să dea mâncare la câini și să ude grădina!

Ce mare lucru? Dacă e într-o zonă frumoasă, eu cred că sunt oameni care ar vrea să stea o săptămâna moca la aer curat! Nu e muncă degeaba, e pentru cazare, cu tot ce implică!"

"Nu se găsesc oameni să muncească pământul nici să-i plătești, darămite pe nimic. Dacă era vorba de o pensiune sau o zona turistică, atunci înțeleg, este oare ...citeste mai departe despre "Oferta gratuită pentru cei care vor să se bucure de viața la țară. "Sunt oameni care ar vrea să stea o săptămână moca la aer curat!"" pe Ziare.com

#casa la tara, #Gratis, #experienta, #familie, #munca, #gradina, #animale, #vacanta , #Stiri Vacanta