Fanii lui Harry Potter pot vizita scoala Hogwarts intr-o noua experienta digitala

Sambata, 02 Septembrie 2017, ora 09:45
1444 citiri
Fanii lui Harry Potter pot vizita scoala Hogwarts intr-o noua experienta digitala
Foto: Pottermore

Fanii seriei Harry Potter pot explora lumea magica a eroului lor preferat prin intermediul unei replici digitale a scolii Hogwarts de vrajitorie si a terenurilor de vajthat.

Experienta Hogwarts a fost lansata vineri pe site-ul fanilor Pottermore.com, pentru a corespunde cu ziua de 1 septembrie, cand orfanul in varsta de 11 ani Harry Potter a inceput cursurile la Scoala Hogwarts in cartea lui J.K. Rowling din 1997, "Harry Potter si piatra filosofala".

Experienta digitala gratuita le permite fanilor sa zboare prin exteriorul castelului, pe deasupra padurii interzise si a colibei lui Hagrid si chiar a terenului de vajthat.

"Aceasta noua caracteristica a site-ului nostru reprezinta prima oportunitate pe care fanii o au de a explora faimoasa scoala de vrajitorie oriunde si oricand si in propriul lor ritm", a declarat Henriette Stuart-Reckling, director global digital al Pottermore.

Cele sapte carti despre Harry Potter ale lui J.K. Rowling s-au vandut in peste 400 de milioane de exemplare in intreaga lume si au fost ecranizate in opt filme ce au adus venituri de sapte miliarde de dolari.

...citeste mai departe despre "Fanii lui Harry Potter pot vizita scoala Hogwarts intr-o noua experienta digitala" pe Ziare.com

#Harry Potter Hogwarts , #Stiri Vacanta