Eveniment unic in Europa la Castelul Corvinilor din Hunedoara

Vineri, 01 Mai 2015, ora 13:52
1209 citiri
Eveniment unic in Europa la Castelul Corvinilor din Hunedoara
Foto: Autoritatea Nationala pentru Turism

Prima editie a Targului European al Castelelor s-a deschis vineri, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, pe lista expozantilor fiind cuprinse 21 de castele sau palate importante din sase tari europene, pe parcursul urmatoarelor trei zile acestea urmand sa-si prezinte oferta turistica prin care spera sa atraga un numar cat mai mare de vizitatori.

In numai cateva ore de la inaugurarea oficiala, pe la standurile amenajate in Sala Dietei au trecut sute de turisti atrasi de ineditul eveniment, dar mai ales de posibilitatea de a cunoaste si alte locuri frumoase, potrivite ca viitoare destinatii de vacanta.

"Targul European al Castelelor este un eveniment deosebit pentru Castelul Corvinilor si pentru municipiul Hunedoara. Speram sa devina o traditie", a declarat primarul Viorel Arion, care s-a aratat increzator in potentialul de dezvoltare economica al orasului vazut prin prisma turismului de nisa reprezentat de castel.

"Daca pana acum am trait din metalurgie, este momentul sa ...citeste mai departe despre "Eveniment unic in Europa la Castelul Corvinilor din Hunedoara" pe Ziare.com

#Targul European al Castelelor Hunedoara, #Targul Castelelor Corvinilor , #Stiri Vacanta