Cum sa reduci o vacanta de la 4.000 de euro la mai putin de 1.500 de euro - trucuri de calatorie (Galerie foto)

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 12:51
1599 citiri
Cum sa reduci o vacanta de la 4.000 de euro la mai putin de 1.500 de euro - trucuri de calatorie (Galerie foto)
Foto: Anda Stoian Travelship.ro

Primul gand este ca o destinatie exotica este pentru norocosii care isi permit sa cheltuiasca 3.000-4.000 de euro.

Ei bine, aceeasi vacanta o poti face cu 1.500 de euro pentru doua saptamani daca tii cont de sfaturile Andei si ale lui Ionut, care si-au creat un stil de viata din a calatori cu bani putini si care au creat blogul de calatorii Travelship.ro.

Si cand spunem 1.500 de euro ne referim la toate cheltuielile asociate unei astfel de excursii: transport, cazare, bani de cheltuiala, bomboane pentru sefu', suveniruri pentru familie.

Inca de acum trei ani cand eram angajati pe salarii entry-level, de junior, prietenii se mirau cum de am reusit sa ajungem in paradisul numit Bali si in gigantica piscina aflata in aer liber la 150 m inaltime - Infinity Pool by Marina Bay.

Bilantul: Doua saptamani de neuitat, 1.500 de euro, all in. Nu a fost o simpla intamplare sau un noroc. Pe acelasi model, au urmat in anii urmatori vacantele la care visam. Asa am ajuns in Brazilia, ...citeste mai departe despre "Cum sa reduci o vacanta de la 4.000 de euro la mai putin de 1.500 de euro - trucuri de calatorie (Galerie foto)" pe Ziare.com

#trucuri calatorie, #trucuri calatorie ieftina, #trucuri vacanta ieftina , #Stiri Vacanta