Țara care speră să dea lovitura, la iarnă, din punct de vedere turistic

Joi, 09 Septembrie 2021, ora 06:17
669 citiri
Țara care speră să dea lovitura, la iarnă, din punct de vedere turistic
Vedere din Havana FOTO facebook

Pandemia de coronavirus a schimbat multe în ultimul an și jumătate.

Probabil cel mai afectat sector este cel turistic, acolo unde destinații de vis, gen Thailanda, Singapore, Australia, Vietnam, SUA ori Canada și-au închis porțile pe o perioadă nedeterminată.

Este și cazul Cubei, una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din Caraibe.

Cuba intenționează să se redeschidă pentru turism la jumăattea lunii noiembrie, când va avea un procent covârșitor de oameni vaccinați.

În acest fel, insula spear să dea lovitura pe piața turismului internațional, în această iarnă, așa cum au făcut-o în sezonul precedent Maldive, Zanzibar sau Egipt, dingurele locuri cu soare, unde s-a putut merge în timpul iernii pandemice.

Momentan, Cuba, care și-a închis porțile pentru turism în martie 2020, solicită călătorilor care ajung acolo, cu motive întemeiate, să prezinte un test PCR negativ, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de sosire, la care se adaugă un alt test efectuat la sosirea în țară. În plus, toți cei care ajung pe teritoriul cubanez, atât străini, cât și rezidenți cubanezi, sunt obligați să stea în carantină pentru 7 zile. ...citeste mai departe despre "Țara care speră să dea lovitura, la iarnă, din punct de vedere turistic" pe Ziare.com

#cuba, #turism, #Havana, #redeschidere, #noiembrie , #Stiri Vacanta