Cele mai bune comedii din ultimii 30 de ani

Sambata, 07 Octombrie 2017, ora 07:52
2121 citiri
Cele mai bune comedii din ultimii 30 de ani

Cu totii avem nevoie sa vedem o comedie ocazional, in defavoarea filmelor profunde. V-am pregatit o lista de comedii bune din ultimii 30 de ani.

Probabil ca exista filme de comedie pentru fiecare tip de umor si e imposibil sa nu gasesti unul care sa te amuze.

Ma jos, am incercat sa adun cele mai bune comedii din ultimii 30 de ani, in speranta ca am reusit sa acopar o arie cat mai mare. Cu toate ca vorbim de niste filme clasice si destul de cunoscute, merita sa parcurgi acest top, fie pentru inspiratie, fie in speranta ca un film tot l-ai ratat.

Cand e vorba de cele mai bune comedii, filmele lui Jim Carrey merita propria categorie

In ceea ce priveste filmele, fiecare perioada a avut cate un stil reprezentativ. De exemplu, anii '90 au fost marcati de un val de comedii cu adolescenti, comedii cu protagonisti tantalai si, evident, filmele lui Jim Carrey pe care nu le poti pune intr-o alta categorie, decat a lui.

Anul 1994 a fost unul bun pentru el, pentru ca atunci apareau Ace Ventura, The Mask si Dumb and Dumber, adica genul de comedii in care actorul se dezlantuie in toata splendoarea lui. Mai departe, tot ce a aparut cu Carrey in rol principal a fost din ce in ce mai bun. In '96, aparea Cable Guy, iar un an mai tarziu Liar Liar, adica comedia aia in care Jim Carrey nu mai poate minti timp de 24 de ore. Dupa cum am spus, e greu sa te opresti la o singura comedie.

Cert e ca fiecare dintre aceste roluri au fost unice in felul lor si nu te poti decide care a fost cea mai memorabila interpretare a lui.

Vezi lista completa cu cele mai bune comedii din ultimii 30 ...citeste mai departe despre "Cele mai bune comedii din ultimii 30 de ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comedii bune, #comedii, #filme de comedie, #filme , #Stiri Vacanta