Ia-ti o mini-vacanta de retragere spirituala

Sambata, 28 Martie 2015, ora 00:00
9045 citiri
Ia-ti o mini-vacanta de retragere spirituala
Foto: Fratii Jderi

Ce ai zice daca anul acesta ai petrece o vacanta de 1 mai linistitoare din care te-ai intoarce cu atat de multa energie incat sa-ti ajunga tot anul?

Business24 iti propune sa participi la "tabara" de retragere spirituala Scoala Iubirii, "un moment oportun de regasire, liniste, un hiatus in curgerea agitata a vietii", dupa cum o numesc chiar organizatorii.

Chiar daca esti un incepator pe drumul spiritualitatii, acum ai ocazia sa patrunzi in tainele, metodele si elementele practice, meditative si de linistire a mintii in aceasta mini vacanta in inima naturii din care sa te intorci cu o noua perspectiva asupra vietii.

Tabara va fi organizata in cadrul complexului Fratii Jderi, localizat in judetul Valcea intre 1-3 mai 2015.

In cadrul acesteia se vor aborda tehnici de meditatie, arta reamintirii, cea mai importanta modalitate din traditia samanilor mexicani de evolutie spirituala prin eliminarea rapida a legaturilor karmice, Tummo, tehnica tibetana secreta de amplificare a focului subtil interior, initieri in mantra secreta de trezire a sufletului.

Toate aceste tehnici au ca scop eliminarea gandurilor negative, schimbarea tiparelor mentale si echilibrarea energiei kundalini, astfel incat armonia din interior sa se manifeste apoi si in realitate prin atragerea evenimentelor, oamenilor, lucrurilor pe care le dorim.

Diminetile vor incepe cu sedinte de Hatha Yoga, un sistem de exercitii corporale si de respiratie care au acelasi rol de echilibrare a energiei si eliminarea gandurilor obsesive, pregatind astfel corpul pentru exercitiile mai complexe de meditatie.

Alaturi de tehnicile mai sus prezentate vor avea loc si conferinte despre rezonanta, puterea gandului, a tiparelor mentale, centri subtili de forta, modalitati de protectie impotriva vampirilor energetici, dar si activitati recreative si vizionari de filme spirituale.

Fara vecini in apropiere, vei fi izolat de civilizatie, departe de marginea satului Pascoaia, doar o punte de lemn peste parau facand legatura cu parcarea proprie.

Casute in copaci, ochiuri de apa curgatoare, poteci de piatra, lampioane, un observator, o sala de sport si un templu pentru foc de tabara intampina aventurierii pe domeniul Utopiei Verde.

Costul excursiei ce include cazare doua nopti in camera dubla cu pensiune completa si invatatura spirituala pe tot parcursul taberei este de 800 lei de persoana fara transport inclus.

#tabara retragere spirituala, #tabara yoga, #idei vacanta 1 mai , #Excursii