Cea mai stilata excursie pentru indragostiti: Tur de forta la fantanile dorintelor din lumea intreaga

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 00:00
3232 citiri
Cea mai stilata excursie pentru indragostiti: Tur de forta la fantanile dorintelor din lumea intreaga
Foto: Very First To

Una dintre cele mai atractive oferte de Ziua Indragostitilor propune un itinerariu care strabate trei continente si mai multe orase care gazduiesc cele mai faimoase fantani ale dorintelor.

Vacanta romantica oferita de Very First To iti da ocazia sa inchizi ochii si sa-ti pui dorinte arzatoare in fata unor fantani celebre din lumea intreaga in care vei oferi ofranda zeului dragostei monede norocoase personalizate cu chipul tau si al persoanei iubite.

Din China pana in SUA

Cele mai faimoase fantani ale dorintelor din lumea intreaga reusesc sa adune in fiecare an aproape 3 milioane de dolari in monede aruncate de vizitatori.

Nu este de mirare ca un tur de forta al celor mai vestite fantani ale lumii poate fi considerat cu adevarat un circuit de lux.

Very First To si agentia Hurlingham Travel iti ofera sansa de a pleca, alaturi de perechea ta, intr-o aventura magica in care sa bifezi toate dorintele pe care le poti avea in acest moment.

Vei primi un pumn de monede batute cu chipul tau si al jumatatii tale, pe care le vei purta intr-o calatorie care include fantanile magice ale Europei - Trevi (Italia), Upwey (Anglia), Pont d'Archeveche (Franta, Peterhof (Rusia), Sanctuarul Covadonga (Spania) - ca si pe cele din Pavilionul Qianqiu (China) sau Fantana Dorintelor Albei ca Zapada din Statele Unite.

Prima oprire va fi in Upwey-Dorset, Anglia, unde gradinile si fantanile bisericii Sf. Laurence creeaza o atmosfera cu totul magica.

Turul continua cu opriri in Paris, Bilbao, Roma, Sankt Petersburg, Beijing si Los Angeles.

O experienta unica

Calatoria ta magica nu va fi deloc istovitoare, organizatorii turului exclusivist asigurandu-se ca vei avea cate 3 zile de respiro in fiecare loc vizitat, prilej de a admira frumusetea celor 7 destinatii incluse in itinerariu si de a te bucura de traditiile locale.

Costul unei astfel de excursii de lux se ridica la 75.000 de euro pentru un cuplu si, cu siguranta, va reprezenta o experienta memorabila pentru ambii parteneri.

"Nu exista nicio indoiala ca aceste locuri extrem de romantice reprezinta varianta ideala pentru o excursie rezervata indragostitilor.

Niciodata nu s-a organizat un tur al fantanilor dorintelor din lume, cu atat mai putin unul in care sa ai propriul set de monede batute cu chipul tau si al jumatatii tale.

Este cadoul ideal pe care il poti face de Valentine's Day. Nu cred ca ti-ai putea dori ceva mai romantic de atat", afirma Marcel Knobil, fondator al exclusivistei companii Very First To.

#excursii romantice, #Fantana Dorintelor, #circuit lux, #cadou Valentine s Day , #Excursii