O altfel de plimbare pe mare: Promenada de 50 de kilometri peste valuri

Sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 00:00
5681 citiri
O altfel de plimbare pe mare: Promenada de 50 de kilometri peste valuri
Foto: Extravaganzi

China face orice pentru a-si spori farmecul in fata turistilor occidentali, iar acest lucru este dovedit de cea mai noua atractie inaugurata in provincia Guizhou, o alee de promenada construita peste apele marii.

Daca seicii din Emiratele Arabe Unite au apelat la insule artificiale pentru a construi hoteluri, chinezii s-au dovedit ceva mai originali si au construit o alee de promenada pe mare, lunga de 50 de kilometri, arata Extravaganzi.

Aleea este strajuita de copaci si felinare, desfasurand un adevarat spectacol feeric la ceas de seara, spre bucuria celor care pleaca sa se plimbe pe jos sau pe bicicleta pe inedita carare care strabate valurile.

Construita din placi de plastic rezistent, bine ancorate cu ajutorul unor cabluri si bare metalice, cararea marina destinata distractiei turistilor a fost deja vizitata de zeci de mii de persoane de la inaugurarea sa, in noaptea de Revelion.

Pentru cei care iubesc sporturile nautice, aleea de promenada din Guizhou va fi o adevarata surpriza, din loc in loc fiind amenajate pontoane de la care se pot inchiria salupe de viteza, skije-uri si alte jucarii nautice destinate distractiei.

Vei gasi deschise restaurante si cafenele in care poti servi o masa delicioasa sau o bautura rafinata, iar cina servita aici poate fi condimentata cu un uluitor spectacol pirotehnic, pus in scena de urmasii celor care au inventat praful de pusca si artificiile.

#alee promenada marina China, #atractii turistice China, #turism China, #vacanta China, #destinatii turistice , #Destinatii turistice