Incepe festivalul de la Nisa! Cat te costa sa vezi parada

Vineri, 27 Ianuarie 2012, ora 18:47
3198 citiri
Incepe festivalul de la Nisa! Cat te costa sa vezi parada

Festivalul de la Nisa va asteapta cu batai de flori, concerte si traditionalele parade ale gigantilor, de la mijlocul lunii februarie pana in martie.

Festivalul va incepe pe 17 februarie anul acesta, iar tema acestei editii este Regele Sportului, ca recunoastere a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012. Business24 va prezinta cateva optiuni de cazare si petrecere a timpului liber in oras, pentru a va face o idee despre cat v-ar costa un sejur la carnavalul de la Nisa.

La festivalul carnaval vor lua parte peste 100 de muzicieni, dansatori si paiate pe picioroange de 20 de metri lungime.

Programul Carnavalului include Corso Carnavalesque, parada de carnaval specifica Nisei, unde trebuie sa platiti 35 de euro pentru a avea acces la tribune, restul manifestatiilor fiind gratuite si desfasurandu-se pe strazile orasului.

La Nisa puteti ajunge in circa doua trei ore cu avionul, iar daca va cumparati biletul acum calatoria dus-intors va costa in jur de 200 de euro, pretul variind in functie de compania aeriana.

Unde te poti caza

Odata ajuns la Nisa, va trebui sa alegi un hotel din oferta variata a unuia din cele mai scumpe orase ale Frantei.

In functie de bugetul de care dispui, poti opta pentru Hotelul Villa Rivoli, un hotel mic de trei stele, aflat in apropierea marii, unde o noapte costa circa 70 de euro sau poti alege hotelul Grimaldi, o constructie in stilul Belle Epoque, unde o noapte costa 113 euro.

La Nisa, o camera la un hotel de o stea, precum Acanthe costa in jur de 50, 60 de euro, in timp ce o noapte la hotelul de lux Palais de Mediteranee, incepe de la 150 de euro.

O seara perfecta la Nisa

Promenade des Anglais

O seara perfecta la Nisa incepe cu o plimbare pe Promenade-des-Anglais si continua cu aperitive servite la una din terasele cu vedere la mare.

Cei cu dare de mana pot cina la restaurantul Le Chantecler, din cadrul Hotelului Negresco, unde meniul va va costa circa 90 de euro, insa daca doriti un restaurant cu preturi mai rezonabile, puteti merge la La Terrasse, situat pe acoperisul hotelului Meridien, unde meniul costa in jur de 39 de euro sau la restaurantul Le Patio, care recreeaza ambianta unei casute dintr-un sat provensal, si unde meniul costa in jur de 39 de euro.

Daca tot esti aici, incearca bucataria locala cu specific mediteranean si accente provensale, unde pestele si fructele de mare abunda.

#festivalul Nisa, #carnavalul Nisa, #parada uriasi Nisa, #vacanta Nisa, #avion Nisa , #Destinatii turistice