Concediu de lux in Monte Carlo: Unde si cum va puteti rasfata?

Miercuri, 08 August 2012, ora 18:25
3922 citiri
Concediu de lux in Monte Carlo: Unde si cum va puteti rasfata?

Principatul Monaco este destinatia turistica de lux suprema, avand hoteluri faimoase, restaurante cu mai multe stele Michelin, cazinouri si cluburi de noapte.

Turistii se pot caza la Hotelul Metropole, aflat langa gradinile principale din Monte Carlo, langa cazino si piata principala. Arhitectura Hotelului Metropole dateaza din perioada Belle Epoque si se afla intr-o armonie stilistica cu cladirile inconjuratoare din Piata Principala, potrivit Just Luxe.

Interiorul hotelului a fost realizat de catre designerul Jacques Garcia si este dominat de catifea si plus. Obiectivul include si un salon de muzica.

Apartamentele au imprimeuri florale si tesaturi bogate. Baile au dusuri imense si sunt pline de produse Hermes, iar seviciul hotelului este foarte eficient.

Designul piscinii hotelului a fost refacut de Karl Lagerfeld. Piscina va fi renovata pana la sfarsitul acestei veri.

A doua faza a procesului de renovare a Hotelului Metropole urmeaza sa fie finalizata la inceputul anului 2013, urmand sa fie inaugurate un al treilea restaurant Joel Robuchon, cu un design de Karl Lagerfeld, care se va adauga unei unitati cu acelasi nume ce are doua stele Michelin, restaurantul principal al hotelului, si restaurantului japonez YOSHI.

Persoanele care viziteaza Monaco pot lua masa la restaurantul Le Louis XV by Alain Ducasse. Alain Ducasse este unul dintre cei mai cunoscuti maestri bucatari, iar restaurantul sau are trei stele Michelin.

Sala de mese este ornata cu candelabre din aur si cristal, usile interioare au geamuri sub forma de oglinzi vechi, iar un perete de sticla are vedere catre Place de Casino.

La restaurantul japonez YOSHI lucreaza un alt bucatar celebru, Joel Robuchon. Decorul acestui restaurant este modern, scaunele sunt captusite cu catifea si matase roz, iar una din camere, ce are o structura pe baza de lemn negru, ofera vedere directa catre o mica gradina Zen, un loc unde oaspetii se pot relaxa.

#destinatii turistice Europa, #Principatul Monaco vacanta, #resurante Monaco, #hoteluri Monaco , #Destinatii turistice