Cele mai tari oferte turistice, la inceput de 2012

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 08:49
2618 citiri
Cele mai tari oferte turistice, la inceput de 2012

Agentiile de turism se intrec in oferte de toate felurile, de la excursii pentru copii la Disneyland, pana la excursii speciale pentru Carnavalul de la Venetia sau la Carnavalul de Valentine's Day in Insula Afroditei, in Cipru.

Tot ce trebuie sa faci este sa arunci o privire si sa alegi locul in care vrei sa iti petreci cateva zile libere, dupa propriul plac.

Business 24 iti ofera cateva dintre cele mai atractive oferte disponibile acum pe inforturism.ro.

Sejur in Creta de Paste 2012

Daca vrei sa iti petreci Pastele intr-un alt mod decat cel traditional, poti lua in considerare un sejur pentru cinci nopti, intre 12 si 17 aprilie 2012, in Insula Creta. Excursia costa 279 de euro de persoana, include transportul cu avionul, iar oferta expira la 31 ianuarie 2012.

Carnaval de Valentine's Day in Insula Afroditei - Cipru

Pana la 1 februarie iti poti rezerva o excursie de 3 nopti in Limassol, Cipru, pentru 195 de euro de persoana. Oferta include cazarea la hotel intre 12 si 15 februarie, cina romantica in 14 februarie, un pahar de sampanie si un cadou surpriza de Valentine's Day oferit doamnelor.

Carnavalul de la Venetia

Ai acum ocazia sa te bucuri de spectacolul oferit de carnavalul de la Venetia, intr-un sejur de 195 de euro de persoana pentru patru nopti, daca iti faci rezervarea pana in 5 februarie. Excursia se va desfasura intre 14 februarie si 18 februarie, iar transportul se va face cu autocarul.

Shopping in Dubai

Daca magazinele din tara nu ti se par suficient de bine "dotate", atunci poti incerca o excursie la Dubai, special pentru Shopping. Oferta include 7 nopti de cazare, costa 539 de euro de persoana si expira la 22 ianuarie 2012.

Ski in Austria cu Ski Pass inclus

Sezonul de ski este in plina desfasurare, iar daca te pasioneaza sporturile iernii trebuie sa stii ca o excursie in Austria, la Heiligenblut, te costa 619 euro de persoana pentru 7 nopti. Oferta este valabila pana la 21 ianuarie si nu include transportul pana la destinatie.

Maldive, cu zbor direct

Pentru o vacanta mai speciala, in care ai ceva de sarbatorit si suficienti bani de cheltuit, alegerea perfecta este un sejur de 8 nopti, perioada 18 ianuarie si 29 ianuarie in Maldive. Desigur, rezervarile se pot face pana in 17 ianuarie si costa 1.611 euro de persoana, pretul incluzand si transportul cu avionul.

#oferte vacanta, #oferte turistice, #oferte turism ianuarie, #oferte turism februarie , #Destinatii turistice