Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Plimbari gratuite cu vaporasele pe lacul Herastrau

Plimbari gratuite cu vaporasele pe lacul Herastrau


Vizitatorii Parcului Herastrau se vor putea plimba gratuit pe lac, luni si marti, Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) punand la dispozitie cinci vaporase cu o capacitate totala de 430 de locuri.

Potrivit unui comunicat ALPAB, navele Bucur, Baneasa, Otopeni, Dambovita si Aurora vor fi disponibile pentru vizitatori la Debarcaderul Central.

De asemenea, vor putea fi inchiriate barci cu rame si hidrobiciclete cu doua locuri, la pretul de cinci lei pentru o ora, precum si hidrobiciclete cu patru locuri, care vor costa 15 lei pe ora.

Sunt disponibile, in acest moment, 36 de hidrobiciclete si 50 de barci cu rame, urmand ca numarul acestora sa fie suplimentat in saptamanile urmatoare, mai precizeaza reprezentantii institutiei.

Incepand cu 1 mai, programul la Debarcaderul Central este 10.00 - 20.00 in fiecare zi, in timp ce barcile cu rame si hidrobicicletele vor putea fi inchiriate, tot zilnic, intre orele 10.00 si 19.00.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 3069 ori