Superiahtul Attitude, un nou mod de a cuceri marile

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 00:01
5227 citiri
Superiahtul Attitude, un nou mod de a cuceri marile
Foto: Yachtnews.altervista.org

Italienii de la Rossinavi iti propun un proiect cu adevarat special, un nou superiaht care poate schimba intru totul modul in care traiesti o croaziera pe mare.

Denumit simplu Attitude, vasul beneficiaza de tuse elegante date de arhitectul Carlo Colombo si note de lux adaugate de studioul de arhitectura A++, anunta Luxatic.

Ambarcatiunea imprumutra ceva din formele avute de vasele pescarilor de homari, dar acestea sunt transformate intr-un design cu aspect futurist, gratie ideilor inovatoare puse in practica de constructorul naval italian si de designerul navei.

Pe scurt, superiahtul italian chiar da dovada de atitudine, dupa cum spune si numele sau, iar folosirea unor materiale performante in construirea carenei, asa cum este aluminiul, permite navei sa obtina performante notabile din punct de vedere hidrodinamic.

Doua motoare MTU 2000 M96L imprima vasului o viteza de 20 de noduri, ceea ce pare satisfacator pentru un iaht de croaziera.

Caracteristicile de baza ale ambarcatiunii sunt confortul si siguranta, dublate de o infatisare atragatoare si moderna, lucru de care te vei convinge atat la exterior, cat si urcand la bordul navei.

Spatiile largi, cu functionalitati multiple sunt o caracteristica adesignului interior, fapt care lasa de inteles ca la bord te vei simti ca intr-o vila de lux.

Nava poate adaposti 10 pasageri in conditii de lux rafinat, decorul interior si finisajele fiind realizate cu materiale unice ce tradeaza eleganta la fiecare pas facut in cabinele si saloanele superiahtului Attitude.

#super iaht Rossinavi, #iaht Attitude, #ambarcatiuni lux, #yachting , #Yachting