Super-iahtul verii: Lux in stil italian la viteze de F1

Sambata, 22 August 2015, ora 00:00
3136 citiri
Super-iahtul verii: Lux in stil italian la viteze de F1
Foto: Overmarine

Overmarine a adaugat inca un nume in familia iahturilor Mangusta produse pe santierul italian. Mangusta 132 pastreaza caracteristicile sportive ale ambarcatiunilor de lux cu care ne-a obisnuit constructorul italian, dar duce designul interior la superlativ.

O calatorie la bordul vasului va fi caracterizata de lux, viteza si rafinament in cel mai pur stil italian, Mangusta 132 exceland in toate, remarca portalul Luxatic.

Super-iahtul este conceput sa permita relaxarea deplina a pasagerilor urcati la bord.

Spatiile exterioare sunt definite de continuitate, accesul intre diferitele zone de relaxare de la pupa sau prora facandu-se cu usurinta.

Puntea pupa este amenajata pentru siesta de dupa amiaza, cu un jacuzzi inconjurat de sezlonguri, o masa pentru 8 persoane si canapele.

La prora, doua spatii destinate bailor de soare sunt completate de un minibar si canapele pe care sa poti savura in liniste atmosfera de vacanta.

Interiorul este si el creionat conform cerintelor luxului italian. Luminatoare discrete sunt plasate in suprastructura vasului pentru un plus de lumina naturala in salonul principal.

Tonurile de gri si nuante pamantii dau o atmosfera intima si calduroasa cabinelor si salonului. Spatiul este bine compartimentat astfel incat ai la dispozitie un birou elegant asezat pe culoarul care duce spre cabine.

Vasul necesita un echipaj de 6 persoane, iar dotarile tehnice te fac sa intelegi imediat ca vei avea nevoie de fiecare membru al echipajului.

Mangusta 132 este echipata cu trei motoare de serie MTU 16V 2000, carora li e adauga doua sisteme de propulsie Rolls Royce Karnewa, capabile sa dea o viteza de 34 de noduri ambarcatiunii.

M.J.

#ambarcatiune lux, #super iaht Mangustra 132, #iaht viteza , #Yachting