Numarine 32XP Explorer, super-iahtul silentios ca un corsar periculos

Duminica, 19 Iunie 2016, ora 00:00
3223 citiri
Numarine 32XP Explorer, super-iahtul silentios ca un corsar periculos
Foto: Numarine

Constructorii turci de la Numarine au anuntat vanzarea primului iaht din seria 32 XP Explorer catre un client din nordul Europei.

Super-iahtul Numarine 32 XP Explorer afiseaza pe intreaga sa lungime de 106,6 metri un design care sugereaza asprimea marilor din zona Nordica, remarca revista Just Luxe.

Carena ambarcatiunii este realizata din materiale compozite in combinatie cu otelul, dand un aspect placut exteriorului navei.

Explorer nu se poate lauda cu o viteza foarte mare, autonomia sa de 3.000 mile marine fiind atinsa doar la o viteza de croaziera de 12 noduri. Super-iahtul de peste 100 metri este propulsat de doua motoare Caterpillar C18 ACERT de 715 CP.

Izolatia adaugata pe fiecare punte face ca motoarele sa para extrem de silentioase, ceea ce il transforma pe Numarine 32 XP intr-un adevarat "pirat" ce se strecoara in tacere pe valuri.

12 calatori au loc la bord, iar designerii olandezi de la Silent Line Group au avut grija ca fiecare pasager sa se bucure de confortul deosebit asigurat de cabinele luxoase ale ambarcatiunii.

Suprastructura ascunde 3 punti ale vasului, cea principala fiind destinata petrecerii timpului liber, in vreme ce cabinele sunt pozitionate pe puntea inferioara.

Puntea superioara adaposteste si doua salupe rapide, care pot fi usor lansate la apa, dar si un salon pozitionat langa cabina de comanda.

Toata lumea, la bord!

#ambarcatiuni lux, #super iaht Numarine, #iaht Numarine 32XP Explorer , #Yachting