Asya, un super-iaht restilizat pentru o noua imagine a luxului

Sambata, 14 Martie 2015, ora 00:00
3282 citiri
Asya, un super-iaht restilizat pentru o noua imagine a luxului
Foto: Super Yachts

Constructorul naval Heesen a livrat la inceputul acestei luni super-iahtul Asya, a doua nava din gama restilizata a vaselor de lux de 47 de metri create de olandezi.

Asya a ajuns pe 3 martie in Emiratele Arabe Unite, cumparatorul vasului fiind unul dintre execentricii milionari din Golful Persic.

Chiar daca este inclus in aceasta serie de ambarcatiuni de lux restilizate dupa modelul creat de arhitectul Frank Laupman, super-iahtul Asya evolueaza intr-o liga proprie, combinand eleganta liniilor clasice cu elementele originale ale acestei epoci digitale, arata revista Super Yachts.

Linia vasului este mult mai eleganta dupa recreionarea facuta de Laupman, dar suprizele cele mai mari apar la interior.

Designul saloanelor si cabinelor ambarcatiunii poarta semnatura studioului londonez Bannenberg & Rowell, indeajuns pentru a certifica eleganta spatiului interior.

Simplitatea este folosita pentru a recrea o atmosfera sofisticata in interorul vasului, decorul fiind inspirat de stilul Orientului Extrem.

Cu doua punti largi si un spatiu de relaxare in aer liber la pupa, Asya ofera indeajuns loc pentru a te bucura de stralucirea soarelui in timpul croazierelor.

Partea din spate a navei adaposteste un mini-hangar pentru o salupa rapida si cateva skijet-uri, in timp ce barca de salvare este inteligent camuflata pe puntea principala a navei, chiar in fata cabinei de comanda.

Probele noului iaht au fost efectuate in luna februarie in Marea Nordului, vasul raspunzand perfect la comenzi.

Viteza de croaziera este 12 noduri/ora, Asya avand o autonomie de 4.000 de mile la aceasta viteza.

Viteza maxima pe care ambarcatiunea de lux o poate atinge pe o mare linistita este de 16 noduri pe ora.

#super iaht Asya, #ambarcatiune lux restilizata, #gama ambarcatiuni lux Olanda , #Yachting