Cei mai bogați români sunt favoriți să cumpere FCSB

Joi, 27 Aprilie 2023, ora 07:37
187 citiri
Cei mai bogați români sunt favoriți să cumpere FCSB
Fratii Pavăl pot cumpăra FCSB FOTO facebook

Gigi Becali vrea să vândă FCSB, dezamăgit de ceea ce se petrece în fotbalul românesc, unde echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj în ultimul meci de campionat.

El a dezvăluit și câți bani vrea pentru echipă. ”Dau echipa și dacă vine din China, Africa, Anglia… nu mă mai interesează. Să-mi dea 25 de milioane de euro. Le dau tot, dar cum să le dau baza? Baza face 50 de milioane de euro! Dau echipa, jucătorii, culorile. Îl dau și pe Talpan, cu tot cu Talpan s-o ia! Vorbesc serios, ăștia sunt banii pe care îi vreau. Mă rog de fete și nu vor, au zis 'Nu intrăm în mocirla asta'. După ce dau echipa, nici măcar nu mă mai interesează scorul!”, a spus Gigi Becali.

Conform prosport.ro, Dacă se va ține de cuvânt și chiar va renunța la echipă, Gigi ar putea încheia tranzacția cu frații Dragoș și Adrian Pavăl, patronii Dedeman, companie de top pe piața de bricolaj, au fost mai mereu curtați să intre în fotbalul românesc.

Cei doi au o avere impresionantă estimată, la 2,9 miliarde de euro. Frații Pavăl, originari din Bacău, se situează pe primul loc în topul celor mai bogați români, având afaceri în aproape toate domeniile de activitate. ...citeste mai departe despre "Cei mai bogați români sunt favoriți să cumpere FCSB" pe Ziare.com

#FCSB, #fratii Paval, #vinzare, #echipa, #Gigi Becali , #Stiri Sport